„СИВЕА” ООД осигурява бърз и качествен сервиз на всички съвременни марки и модели компресори. Благодарение на развитата мрежа от регионални офиси, „СИВЕА” ООД разполага с търговски и сервизни центрове в редица градове в България, като по този начин осигурява максимално покритие за цялата българска индустрия.

Сервизът на компанията предлага:
  • Гаранционно и извънгаранционно обслужване и сервиз
  • 12 месеца гаранция за всички енергоспестяващи фреонови и адсорбционни изсушители,
  • Консумативи и резервни части за всички компресори
  • Наличност на склад на основните консумативи и резервни части
  • Бърза реакция и професионализъм на сервизните специалисти, осигуряващи адекватна и навременна намеса при обслужване и ремонт на машините
  • Сигурност, надеждност, конкурентни цени

Как да изберете подходящия сервиз за компресори?

Компресорите за въздух са системи, чието основно предназначение е свързано с нагнетяването на газове. Те са в основата на съвременната производствена дейност, независимо дали тя се осъществява от големи промишлени предприятия или от малкия бизнес. Съвсем разбираемо след инвестиране в компресор всяка една фирма би искала да го поддържа в отлично състояние за дълъг период от време. За целта е нужен надежден сервиз за компресори, който да ви предоставя съответните резервни части и да извършва ремонтни дейности и операции по машините. В следващите редове ще поговорим за основните фактори, които е добре да вземете предвид при избор на сервиз за компресори за въздух:

1. Сервиз за компресори: Богат опит – компресорът за въздух е машина, в която сте вложили значително количество средства и със сигурност не бихте искали да я оставите в неподходящи ръце. Така че потърсете колкото е възможно повече информация за набелязания сервиз за компресори. Трябва ви сервиз за компресори за въздух с достатъчно дълъг опит в бранша, който е доказал на клиентите си, че предоставя качествени и надеждни услуги и им връща техните машини в оптимално състояние.
2. Сервиз за компресори: Разнообразна гама от услуги – когато става въпрос за сервизен център за компресори, е хубаво на клиентите да бъде предоставяна максимално разнообразна гама от услуги. Или казано с други думи, в избрания от вас сервиз за компресори за въздух да има възможност за ремонтиране на всякакви марки компресори. От голямо значение са и наличностите на склад резервни части, за да може ремонтът да бъде извършен в сравнително кратки срокове.
3. Сервиз за компресори: Конкурентни цени – нормално е да потърсите възможно най-конкурентни цени на предоставяните ви услуги от съответния сервиз за компресори. Тук ще отбележим, че думичката „конкурентни“ не съвпада с „ниски“ цени. Прекалено ниските цени на даден сервиз за компресори е твърде вероятно да означават некачествени услуги с последствия за вашата машина. В този смисъл търсете сервиз за компресори за въздух, способен да ви гарантира оптималното съотношение между качество и цена на предоставяните услуги.
4. Сервиз за компресори: Достъпност на услугите – под „достъпност на услугите“ имаме предвид наличието на сервизен център за компресори в близост до вас. Едва ли бихте желали да транспортирате вашите машини в сервиз за компресори за въздух, намиращ се на другия край на страната. Голямо удобство за клиента е мобилният сервиз за компресори, при който специалистите пристигат на място и директно извършват необходимите ремонтни дейности.
5. Сервиз за компресори: Фирми за доставка и сервиз – най-добре за вас като клиенти е ако една и съща фирма ви предоставя услугите по доставка на компресори, както и последващото обслужване в сервиз за компресори за въздух. Такива фирми обикновено осигуряват на клиентите си надеждно гаранционно обслужване в свой сервиз компресори. Почти всеки от моделите компресори за въздух на пазара е с гаранция между 1 и 5 години.

Сервиз за компресори – защо да се доверите на „СИВЕА“ ООД?

„СИВЕА“ ООД е търговско дружество с основна дейност доставка и сервиз на компресори за въздух. Благодарение на нашите услуги не само ще получите желания въздушен компресор за вашия бизнес, но и ще си осигурите надеждно гаранционно и извънгаранционно обслужване. Ето защо да се доверите на „СИВЕА“ ООД:

Сервиз за компресори на „СИВЕА“ ООД: Всичко необходимо за вашия бизнес – ние от „СИВЕА“ ООД предлагаме разнообразни серии компресори, за да сме в състояние да удовлетворим нуждите както на големите предприятия, така и на малките фирми и бизнеси. Освен това предоставяме бърз и качествен сервиз компресори за конкретни марки и модели. Свързвайки се с нашия сервиз за компресори за въздух, ще имате възможност да заявите широк спектър от ремонтни дейности и множество типове консумативи и резервни части.

Сервиз за компресори на „СИВЕА“ ООД: Гаранционно и извънгаранционно обслужване – всеки от сервизните ни центрове предоставя гаранционно и извънгаранционно обслужване на закупените от клиента системи. Компресорите DALGAKIRAN, предлагани от нас, са с 24-месечна гаранция. Дори и гаранцията на машината ви да е изтекла, отново можете да използвате услугите на нашия сервиз за компресори.

Сервиз за компресори на „СИВЕА“ ООД: Дългогодишна практика – в „СИВЕА“ ООД работят специалисти с дългогодишен опит и практика по отношение на доставката и ремонтите на компресори. Ние познаваме добре характеристиките на различните серии системи и сме наясно с добрите практики за сервиз компресори. Независимо дали имате нужда от професионална консултация или пък от по-сериозен преглед и ремонт на машината ви, без никакво колебание се свържете с нашия сервиз за компресори.

Сервиз за компресори на „СИВЕА“ ООД: Покритие в цялата страна – „СИВЕА“ ООД разполага с търговски и сервизни обекти за компресори в София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Враца и Шумен. За гарантиране на минимално време за реакция предлагаме и мобилен сервиз за компресори. При заявяване на мобилни услуги специалистите ни ще дойдат на посочен от вас адрес и ще се погрижат на място за качествения и надежден ремонт на вашата машина. Мобилният сервиз за компресори на ‚СИВЕА“ ООД оперира на територията на цялата страна и от неговите услуги може да се възползва всеки представител на едрия и дребния бизнес в България.

Сервиз за компресори на „СИВЕА“ ООД: Оптимално съотношение между качество и цена – закупувайки продуктите на „СИВЕА“ ООД или използвайки услугите на нашия сервиз за компресори, си гарантирате оптималното съотношение между качество и цена. Ние сме наясно с особеностите и тенденциите на българския пазар и се стремим да предлагаме продукти и услуги, свързани със сервиз за компресори, които напълно да отговарят на финансовите и времеви изисквания на съвременния бизнес.


Сервиз за компресори на „СИВЕА“ ООД – бързи и качествени ремонти на конкурентни цени!